مرتب‌سازی بر اساس :

152,274,900تومان
152,274,900تومان
152,274,900تومان
760,012,500تومان
760,012,500تومان
103,545,700تومان
103,545,700تومان
707,543,300تومان
707,543,300تومان
601,252,900تومان
91,798,600تومان
682,744,700تومان
682,744,700تومان
522,983,600تومان
522,983,600تومان
679,022,400تومان
572,732,000تومان
508,679,300تومان
475,043,200تومان
354,284,000تومان
487,027,500تومان
453,391,400تومان
333,864,200تومان
299,951,900تومان


در حال بارگذاری ...

بررسی و مشخصات پمپ WKL

پمپ WKL که همچنین با نام پمپ فشار قوی WKL نیز شناخته می‌شود، از خانواده پمپ‌های گریز از مرکز می‌باشد. این نوع پمپ‌ها به دلیل اینکه قدرت بسیار زیادی در جابجایی سیالات دارند، در بازار پر فروش هستند.

پمپ فشار قوی WKL

پمپ های WKL از چند محفظه تشکیل می‌شوند که شامل محفظه طبقه‌ها، محفظه رانش و همچنین محفظه مکش می‌باشد. طبقه‌های موجود در محفظه پمپ های WKL توسط یک نوع پیچ به هم متصل شده‌اند که نام آن، پیچ بست می‌باشد.

انواع پمپ فشار قوی WKL

پمپ WKL در انواع مختلفی تولید و به بازار عرضه می‌شود که از انواع آنها می‌توان به مدل WKL ۳۲، WKL ۴۰، WKL ۵۰، WKL ۶۵، WKL ۸۰، WKL ۱۰۰، WKL ۱۲۵ و WKL ۱۵۰ اشاره کرد. عددهایی که برای انواع مدل‌های پمپ WKL در نظر گرفته شده است، عدد مربوط به قطر دهانه رانش پمپ می‌باشد که بر اساس میلی‌متر در نظر گرفته می‌شود. به عنوان مثال در مدل WKL ۵۰ قطر دهانه رانش پمپ ۵۰ میلی‌متر و قطر دهانه مکش آن ۶۵ میلی‌متر می‌باشد. همچنین در مدل WKL ۱۲۵ قطر دهانه رانش پمپ ۱۲۵ میلی‌متر و قطر دهانه مکش آن ۱۵۰ میلی‌متر است.

همچنین باید به این نکته اشاره کنیم که هر کدام از انواع پمپ‌های WKL قدرت و همچنین وزن متفاوتی نیز دارند. علاوه بر آن کاربردهای هر کدام از آن ها نیز متفاوت است. به عنوان مثال پمپ WKL مدل ۸۰ برای افزایش فشار در لوله‌های شهری مورد استفاده قرار می‌گیرد. مدل‌های ۱۵۰ برای آبرسانی در سیستم‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. چرا که قطر دهانه این نوع پمپ‌ها نسبت به سایر پمپ‌ها بسیار زیاد است و همچنین قدرت پرتاب بیشتری نیز دارند.

نحوه کار کردن پمپ WKL

در حالت کلی در انواع مدل‌های پمپ WKL پروانه‌های موجود درون پمپ با استفاده از نیروی گریز از مرکز انرژی را به وجود می‌آورند که این انرژی به افزایش فشار آب موجود درون لوله‌ها کمک می‌کند. با توجه به اینکه این نوع پمپ‌ها چند طبقه هستند و در هر طبقه یک پروانه وجود دارد، انرژی به وجود آمده برای پمپاژ آب چند برابر سایر پمپ‌ها است. نحوه کارکرد پمپ WKL به این صورت است که وقتی سیال مورد نظر وارد پمپ می‌شود، به صورت مستقیم وارد طبقه اول می‌شود. در آنجا تحت نیروی تولید شده توسط پروانه همان طبقه قرار می‌گیرد و سپس به طبقه بعدی منتقل می‌شود. به همین ترتیب سیال رو به جلو حرکت می‌کند تا سرانجام به درون لوله خروجی پمپ وارد شود. به این صورت سیال مورد نظر با فشاری بسیار زیاد به درون لوله‌ها پمپاژ می‌شود.

اگر بخواهیم در رابطه با چگونگی تولید انرژی توسط پروانه‌ها توضیح دهیم، باید بگوییم که پروانه‌های پمپ در هر طبقه بر روی شفت قرار می‌گیرند. سپس شروع به چرخش می‌کنند و این چرخش نیرویی را به وجود می‌آورد که باعث افزایش فشار سیال مورد نظر می‌شود.

بررسی مشخصات پمپ های WKL

در رابطه با مشخصات پمپ WKL باید به این موضوع اشاره کنیم که قطر دهانه خروجی پمپ، در مدل‌های مختلف از 40 میلی‌متر تا ۲۰۰ میلی‌متر متغیر می‌باشد. همچنین انواع پمپ‌های فشار قوی WKL می‌توانند تا ارتفاع ۴۰۰ متر سیال مورد نظر را پمپاژ کنند. ظرفیت آبدهی یا دبی انواع پمپ WKL از ۲ متر مکعب تا ۹۵۰ متر مکعب در ساعت متغیر می‌باشد. همچنین میزان حرارت وارد شده از طرف انواع سیالات که پمپ WKL می‌تواند تحمل کند، تا ۱۲۰ درجه سانتیگراد می‌باشد. در صورتی که هنگام نصب پمپ WKL از آب بند مکانیکی استفاده شود، این میزان حرارت تا ۱۴۰ درجه سانتیگراد افزایش پیدا خواهد کرد.

پمپ فشار قوی طبقاتی WKL

بررسی کاربرد انواع پمپ های WKL

انواع پمپ‌ های فشار قوی در زمینه‌های زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرند. یکی از مهم‌ترین آنها افزایش فشار برای آب‌های شهری می‌باشد. این دستگاه‌ها به دلیل اینکه قدرت بسیار زیادی دارند، معمولاً درون خانه‌ها استفاده نمی‌شوند. بلکه توسط شهرداری و همچنین اداره آب برای افزایش فشار در لوله‌های اصلی شهر مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین در سیستم‌های صنعتی و کارخانه‌ها و کارگاه‌های بزرگ برای افزایش فشار برای سیالات مختلف از این نوع پمپ‌ها استفاده می‌شود. علاوه بر این موارد از انواع پمپ WKL برای آبیاری بارانی و قطره‌ای در گلخانه‌ها و زمین‌های کشاورزی استفاده می‌گردد. یکی دیگر از موارد کاربرد پمپ WKL در زمینه آبرسانی به ماشین‌های آتش نشانی می‌باشد. معمولاً از این نوع پمپ‌ها برای افزایش فشار در شیرهایی که مخصوص پر کردن آب مخزن موجود درون ماشین‌های آتش نشانی می‌باشد، استفاده می‌گردد.

از پمپ های WKL برای افزایش فشار و انتقال آب در زمین‌های کشاورزی که مساحت آن ها چندین هکتار می‌باشد، استفاده می‌گردد. پمپ WKL برای پمپاژ آب‌هایی که کندانس شده‌اند نیز استفاده می‌شود. همچنین برای پمپاژ آب و همچنین افزایش فشار آب در دیگ‌های بخار نیز از پمپ WKL استفاده می‌شود. در کارخانه‌های بزرگ برای انتقال سیالاتی که دمای آنها زیاد است و یا چگالی زیادی دارند، از انواع پمپ WKL استفاده می‌شود.

بررسی مهمترین نکات در هنگام خرید انواع پمپ های WKL

برای انتخاب پمپ WKL باید با توجه به مساحت و ارتفاع ساختمان مورد نظر و نوع سیالی که قصد انتقال دادن آن را دارید، قطر دهانه رانش و مکش آن را انتخاب کنید. علاوه بر آن باید وزن پمپی که انتخاب می‌کنید را در نظر بگیرید و با توجه به آن مکانی را برای جایگیری پمپ مشخص کنید. در واقع تمامی اطلاعات مربوط به پمپ مورد نظر از جمله وزن آن را می‌توانید در کاتالوگ پمپ WKL مشاهده کنید. از دیگر مواردی که باید در نظر بگیرید قطر پروانه آن می باشد. چرا که قطر پروانه پمپ با فشار سیال مورد نظر رابطه مستقیم دارد و هر چه قطر آن بزرگتر باشد، فشار سیال مورد نظر نیز افزایش پیدا می کند.

با توجه به نوع سیالی که قصد انتقال دادن آن را دارید باید به قدرت موتور پمپ WKL نیز توجه کنید. با توجه به جریان برق مورد نیاز برای پمپی که انتخاب می کنید، باید یک سیستم برق رسانی مخصوص در نظر بگیرید تا بدین صورت برق پمپ تامین شود. چرا که در غیر این صورت ممکن است به پمپ آسیب جدی وارد شود. در حالت کلی در هنگام خرید پمپ WKL شما باید از شرکت فروشنده کاتالوگ پمپ را درخواست کنید و آن را به صورت کامل مطالعه کنید و با توجه به نیاز خود یک نوع پمپ را انتخاب کنید.

قیمت پمپ‌های فشار قوی طبقاتی

انواع پمپ WKL با توجه به قطر دهانه رانش و قدرت موتور آن در قیمت‌ های مختلفی به بازار عرضه می شود. در حالت کلی قیمت پمپ WKL در انواع مختلف آن با توجه به قطر دهانه رانش، در بازه قیمتی ۹ میلیون تا ۱۹۰ میلیون متغیر می‌باشد. در واقع هرچه قطر دهانه پمپ افزایش پیدا کند، قیمت آن نیز افزایش پیدا می‌کند. 

توصیه ما به شما این است که پیش از خرید پمپ WKL تمامی موارد را مورد بررسی قرار دهید و سپس برای خرید اقدام کنید. چرا که اگر پمپ اشتباهی را انتخاب کنید ممکن است به سیستم آبرسانی ساختمان مورد نظر شما آسیب جدی وارد شود و هزینه‌های شما چند برابر شود.